K. Sassport Boezinge 2 - 3 KSV Rumbeke

Wedstrijd Akern op zaterdag 4 november 2023 om 18:45

Verslag wedstrijd

Zaterdag 4 november 2023 gingen de manschappen van trainer Fanny Schamp richting Boezinge. Opnieuw een topper op het programma en onze Bricx-mannen wisten wat er hun te doen stond, knokken om de drie punten terug mee te nemen naar Rumbeke.

KSVR nam van het eerste fluitsignaal het heft in handen en amper gestart kregen we een vrije trap buiten de “16”. V. Notebaert nam deze vrije trap voor rekening. Met een coole blik en de honger naar goaltje nam hij de vrije trap. Vlam het leer knalde tegen de touwen en de 0-1 was meteen al een feite. Wat een droomstart voor onze Bricx-Boys. KSVR bleef doorgaan op hun elan, maar Boezinge kwam af en toe piepen aan het venster. In minuut 11 kon J. Cremers het leer afvuren en knalde de gelijkmaker in het mandje vanop een verre afstand. KSVR bleef niet bij de pakken zitten en bleef de thuisploeg in de greep houden. We domineerden met resem kansen, maar deze werden net niet goed benut. De thuisploeg kon onze defensie en goalie op de proef stellen maar we gaven geen krimp. Tot in minuut 39 wanneer L. Bochet zijn kans zag en het leer heerlijk in doel kon vlammen (1-2). Kort voor de rust met nog 2 minuten op de teller mocht L. Bochet vroegtijdig gaan douchen na een rode kaart dat hij onder zijn neus werd geduwd. We gingen rusten met een 1-2 voorsprong.

Tweede helft gaf de thuisploeg zich niet zomaar verloren, ze konden dreigen maar onze defensie en goalie hielden voet bij stuk. Iedereen smeet zich voor ieder bal en konden de wedstrijd onder controle houden. KSVR lag op loer en konden regelmatig door de mazen van het net knallen. Maar de kansen werden net niet goed benut. Het was een aangename boeiende tweede helft. In minuut 73 zag V. Notebaert zijn kans en knalde het leer vanop een heerlijke afstand magnifiek tegen de touwen (1-3). KSVR bleef doorgaan op hun elan en konden Boezinge in bedwang houden. Ondanks sommige spelers bijna in het rood gingen bleven ze vechten als echte leeuwen en liepen ze de poten van hun lijf om toch als 11 man sterk te staan, ondanks we met 10 man op het veld stonden. V. Notebaert had nog de 1-4 aan de voet en kon van redelijk ver bijna aan de middellijn het leer richting doel knallen, de thuisgoalie kon het leer nog net voor de doellijn het leer onderscheppen. Boezinge bleef op hun beurt dreigen, maar onze goalie E. Martens kon een aantal keren geweldige reddingen uit zijn mouwen schudden. In de blessuretijd, minuut 93, kon Boezinge de schade beperken en de 2-3 tegen de netten tikken. Enkele seconden later werd er een einde gemaakt aan deze prachtige wedstrijd met een prachtige eindstand van 2-3.

Wauw, wat hebben we genoten van deze topper. Proficiat aan allen voor deze prachtige overwinning op Boezinge. Volgende speeldag op zaterdag 11 november 2023 mogen we KRC Waregem ontvangen in de Rumbeekse arena om 19u. Supporters allen op post !!!!!!